середу, 21 жовтня 2015 р.

Нові книги у бібліотеці.



                                                          
    Бібліотека  часто інформує  своїх читачів про нові надходження. Ось і цього разу Світлана Котова підготувала для читачів тематичну поличку «Нові  книги у бібліотеці» Було представлено три книг и різної тематики.
   Читачі з великою цікавістю знайомилися з книгою Володимира Мельниченка «Майстер», видана у Києві 2005 року. Вона присвячена життю і творчості  видатного актора Богдана Ступки.  У книзі вміщені цікаві ілюстрації про видатного актора.

   Друга не менш цікава книга Марка Грушевського «Дитина у звичаях  і віруваннях українського народу» що побачила світ у Києві 2006 року, яка є багатою збіркою матеріалу про дітей в українському селі. У ній подано проілюстровані дослідження про дитячі іграшки та забавки. Також є цікавими коментарі відомих педагогів, психологів, медиків та письменників.
Ще одна книга, що заслуговує на увагу, «Криниця мого кохання» Дмитра Луценка, вийшла у Полтаві 2013 року. Це збірка пісень і віршів автора, українського поета, лауреата Національної премії імені Тараса Шевченка  - це лише незначна частина творчого доробка автора. Більшість пісень стали досить популярними в народі.
   Бібліотека запрошує усіх, хто зацікавився цими книгами, ознайомитися з ними. У фонді є ще дуже багато цікавих книг, що задовольнять потреби читачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар