середу, 9 березня 2016 р.

Жінка. Мати. Берегиня.


   У приміщенні Нехворощанського Територіального центру ще з ранку йшла активна підготовка до свята, а вже об 11 годині зал почали заповнювати перші глядачі. Вони жваво обговорювали тематичний стенд «Надвечір’я», роздивлялися світлини. Бібліотекар С. Котова розповіла про історію створення Клубу та його учасників. Також вона представила гостям книжкову виставку – інсталяцію «Жінка. Мати. Берегиня.». Тут були представлені  матеріали про відомих жінок України та односелець зокрема.
    І ось вітати жінок – односельців зі святом 8 Березня вийшов сільський голова Юрій Любимський, який бажав їм мирного неба, здоров’я, довголіття. До цього привітання приєдналися і учасники Клубу «Надвечір’я». Із задоволенням та цікавістю сприймали жителі села їхній виступ. Після закінчення концерту ще довго лунали слова подяки та захоплення. Сценарій до свята готували бібліотекар С. Котова та художній керівник Н. Морщавко
    На гостини цього разу до нас приїхали учасники фольклорного гурту  «Соколяночка»,  які   теж вітали жіночу половину присутніх у залі з наступаючим святом Весни 8 Березня.












Немає коментарів:

Дописати коментар