суботу, 24 серпня 2019 р.

Моя країна - Україна



    А ви думали, що Україна так просто. Україна – це супер. Україна – це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом .В умовах сучасного світу їй немає ціни.                                                                                                                                         Ліна Костенко

Є дати, які виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення і майбутнє. До їх числа відноситься і День Незалежності, що відзначається щорічно 24 серпня.
З метою вчити любити та поважати свою країну, її традиції, історію; розвивати почуття гордості за свою Україну; формувати  національну свідомість; виховувати найкращі людські якості  представили відвудувачам бібліотеки стенд з фотографіями наших земляків-учасників АТО та відкритий перегляд літератури “Моя країна –  Україна”, де читачі можуть ознайомитися з літературою присвяченою історичним фактам створення незалежної  України, з національною символікою нашої Держави  , 

а також почитати бестселер Євгена Положія“Іловайськ” та інші нові надходження про страшні події на Сході сучасної України (2014 р.-і до наших днів)



Будемо гідними своїх предків, бережімо волю і незалежність України, поважаймо свій народ і його мелодійну мову,шануймо себе і свою гідність, і шановані будемо іншими.


Немає коментарів:

Дописати коментар