середу, 2 листопада 2016 р.

Андрій Кокотюха – сучасний український письменник



    Андрій Кокотюха – сучасний український письменник, сценарист, журналіст, автор 50 – ти художніх, документальних та науково – популярних книжок. за його романами знімають художні фільми. кілька років поспіль входить до топ – 10 авторів, чиї твори є лідерами продажу в Україні, за що відзначений як «Золотий письменник» (2012). Неодноразовий лауреат та володар Гран – прі (2006) міжнародного конкурсу «Коронація слова».  Бібліотекар Світлана Котова для користувачів виготовила тематичну поличку «Знайомтесь: у бібліотеці нова книга», де представила дві книги Андрія Кокотюхи «Адвокат із Личаківської» та «Привид з Валової»
    Початок ХХ століття, 1908 рік. Молодий киянин Клим Кошовий дивом вирвався з тюрми й тікає від переслідувань царської влади до Львова. Але й тут його заарештовує поліція – біля трупа відомого адвоката Євгена Сойки. Покійний мав у місті сумнівних друзів та могутніх ворогів. Самогубство – чи вбивство?  Пошук істини водять Кошового темними лабіринтами львівських вулиць. Правда приголомшить Клима  та його нового відданого друга Йозефа Шацького й назавжди змінить долю загадкової та впливової красуні Магди Богданович.
    Цікавими є твори молодого українського письменника Андрія Кокотюхи.  Запрошуємо  жителів та гостей села ознайомитися з ними.


Немає коментарів:

Дописати коментар