понеділок, 4 січня 2016 р.

Палають вогники ялинки чарівної



  Новорічний ранок — саме найдовгоочікуваніше, найчарівніше свято.  Діти з нетерпінням чекають дива. І дорослі просто не мають права зрадити очікування малюків. Тому підготовка до Нового Року — дуже відповідальний захід.
   4 січня Євдокія Михайлівна Жорняк провела у приміщенні дитячого відділу бібліотеки новорічний ранок «Палають вогники ялинки чарівної». Були присутні діти віком 3-8 років. Вони приймали активну участь у різноманітних конкурсах, іграх, а  також співали пісні, розказували вірші, відгадували загадки. Потім ознайомилися з книжковою виставкою «Січень крокує – свята дарує», на якій були представлені книги про звичаї та традиції  святкування новорічних свят. У бібліотеці панувала радісна і весела атмосфера. По закінченню свята діти отримали солодкі подарунки.




1 коментар:

  1. Організоване дозвілля дітей - це новітні форми і методи роботи ювенальної превенції, які сприяють профілактиці правопорушень у дитячому середовищі та недопущенню нещасних видаків за участю неповнолітніх. Дякую, що ви активно долучаєтеся до таких методів роботи та спонукаєте підростаюче покоління вірити в казку, знайти у книзі дгуга і порадника!

    ВідповістиВидалити