пʼятницю, 22 січня 2016 р.

Пам’ять наша та, що не вмирає



 Велична і свята, моя ти Україно,
Лише тобі карать нас і судить.
Нам берегти тебе, Соборну і єдину
І нам історію творить.
22 січня Україна відзначає знаменну дату в історії становлення української державності – День Соборності України. На площі перед Софією Київською відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на волелюбному зібранні було урочисто проголошено злуку Української народної республіки і Західноукраїнської народної республіки.    Саме цій знаменній події і було  присвячена подорож в історію, яка була проведена у вигляді відеомандрівки бібліотекарем  Т. М. Балабан. А Я. О. Котенко підготувала книжкову виставку «Пам’ять наша та, що не вмирає.», на якій було представлено відповідну літературу. Усі бажаючі могли з нею ознайомитися.
Цей захід поглибив знання відвідувачів про історію виникнення свята Соборності України, викликав патріотичні почуття та повагу до рідної країни.





1 коментар:

  1. Хто не знає історії, той не має майбутнього! Пам'ятний в історії нашої держави День Соборності України. Мудрий той, хто вчиться на чужих помилках. Та, аналізуючи історію сьогодення, можна дійти висновку, що ми навіть на своїх помилках не вчимося! Тож завдяки вашим заходам, накористь нам знову нагадати про нелегку долю нашого народу.

    ВідповістиВидалити