середу, 29 червня 2016 р.

Першим було Слово. І Слово було у Бога

19 червня на Зелені Свята у Соколобалківському Будинку Культури зібралися односельці та гості села. Приїхали сюди і учасники Клубу вихідного дня «Надвечіря», які були запрошені  для участі у заході «Зелена Неділя Зелена».
Бібліотекар Світлана Котова розповіла про цікаву історію села Нехвороща та Соколова Балка, а ще про те, що у цих селах живуть працьовиті та талановиті люди: Білокінь І. Є., Сліпченко П., Солодовник В., Лісновська (Кошельник) А. з Нехворощі, Мамадлоікова (Котенко) В., Мошура Л., Налойченко М. Г. із Соколової Балки. Вони  закохані в слово, у поезію, у прозу, у пісню. А ще вона разом з бібліотекарем Соколобалківської  сільської бібліотеки Любовю Курінною представили книжкову виставку «Літературна Новосанжарщина».
Програма, яку вела Любов Курінна, була цікава і змістовна. У ній приймали участь  учасники Клубу вихідного дня Вечірня зоря» гурт «Соколяночка» та учасники Клубу вихідного дня «Надвечіря» гурт «Лілея». На превеликий жаль у вечорі не змогла взяти участь Котенко Вікторія. Із захопленням присутні слухали поезію Любові Мошури та її пісню у виконанні онуки . а ще привітав із святом присутніх настоятель церкви св. Георгія КП Лісняк Микола Миколайович.
Вечір пройшов у теплій і дружній атмосфері. Ще довго люди не розходилися по домівках та запрошували учасників Клубів проводити такі заходи частіше.




Немає коментарів:

Дописати коментар