понеділок, 10 липня 2017 р.

Це нашої історії рядки: Українська революція 1917-1921 років.

       


Українська революція 1917-1921 року є історичним надбанням нації і продемонструвала волю   українського народу до незалежності та демократичного розвитку.    Події  визвольної боротьби, метою яких   було  політичне самовизначення українського народу у формі  поновлення й захисту державності -   безперечно є однією   з  найтрагічніших сторінок історії України. На абонементі  бібліотеки відкрита  книжкова  виставка: «Це нашої історії рядки:Українська революція  1917-1921 років» і проведена година історії з такою ж назвою.
            Література, представлена на ній, розповідає про видатних діячів  національно-визвольного руху,  розкриває соціальні,  політичні та  культурні аспекти  революційного часу,  дає можливість глибше пізнати  історію  Української  революції 1917-1921 років та етапи визвольної боротьби від минулих століть  до   сьогодення. Виставка призначена для користувачів різного віку.

Якщо Вам захочеться поринути у вир історії, зрозуміти, як вона творилася та хто її писав  -  чекаємо вас у стінах нашої бібліотеки. Книжкова виставка до 100-річчя подій Української революції демонструватиметься до кінця року. Особливо хочеться звернути увагу читачів на книгу Володимира Дмитрука "Вони боролисья за волю України"  про революційні події на теренах Полтавської області.

Немає коментарів:

Дописати коментар