понеділок, 14 лютого 2022 р.

Акція «Подаруй книгу бібліотеці!»

 14 лютого у світі відзначають Міжнародний День дарування книг. Мета цього дня - розвивати любов до читання.

 Вже багато років Нехворощанський КЗ «Публічна  біб-ка ім. О.Левицького»  проводить акцію «Подаруй книгу бібліотеці!». І в цьому році бібліотека продовжує благодійну акцію. В рамках акції бібліотека з радістю прийме книги на українській мові та будь-яких мовах народів світу.

Акція спрямована на те, щоб поповнити фонди необхідної для школярів, студентів і шанувальників читання літературою.

В особистій бібліотеці кожного з Вас є цікаві, але вже прочитані книги.

Подаруйте їх бібліотеці!

 Кожен дар важливий для бібліотеки, адже це дає можливість продовжити життя книги і підтримати бібліотеку. Сьогодні це особливо актуально,оскільки дари читачів,благодійна допомога та пожертви є значним і потрібним джерелом поповнення фондів.

Саме в бібліотеці книги знайдуть вдячних читачів і нове життя

Бібліотечні працівники та читачі висловлюють всім величезну подяку і вдячність за поповнення фондів та продовження благородної традиції благодійності! Ті, хто безкоштовно передають книги у фонд бібліотеки, - люди з високою громадянською позицією, особливим почуттям обов'язку перед суспільством, як правило, небагаті, але прекрасно розуміють, що ці книги знайдуть свого читача.

Напередодні Дня дарування книг ми хочемо згадати своїх благодійників – дарувальників: отець Олександр, Сипало Юрій та Оксана, Капустян Григорій та Тетяна, Дубович Світлана, Хоменко Ольга, Сухомлин Наталія, Ладика Крістіна, Зубань Фаїна, Сляднєва Світлана, Сіда Любов …

Завдяки їх щедрості і небайдужості наш бібліотечний фонд збагатився цінними книгами. Отримані примірники посіли почесне місце на книжкових полицях бібліотеки і вже знайшли свого читача. Передати книгу в дар бібліотеці – значить подарувати їй життя і принести користь багатьом читачам на довгі роки.

Благодійна акція не є епізодом в житті бібліотеки. Вона триває. Запрошуємо Вас долучитися до благородної справи.

Немає коментарів:

Дописати коментар