четвер, 5 травня 2016 р.

Ніхто не забутий і ніщо не забуте...


4 травня об 11 годині дня у приміщенні Нехворощанського Територіального центру зібралися односельці та гості села. Цього дня учасники Клубу «Надвечіря» запросили гостей  на свято, що було присвячене  травневим святам: Великодню, Дню Перемоги у Другій Світовій війні та Дню Матері. У виступі звучали пісні Василя Дунця з яким тісно співпрацює Клуб. Він із задоволенням надсилає свої твори для виконання учасниками «Надвечіря».
Привітати односельців прийшов священник Миколаївської церкви УПЦ МП отець Олександр. Він у своїй промові закликав усіх православних християн жити у мирі та виконувати  Божі Заповіді.
Бібліотекар Світлана Котова постійно підбирає літературу та вірші для написання сценаріїв до свят, допомагає писати сценарії  та готує тематичні книжкові виставки. От і цього разу було представлено гостям книжкову виставку:
"Весна іде, і переможним кроком
В тюльпановому вічному вогні
Йде травень крізь хвилини, дні і роки,
Несе нащадкам спогади свої."


Тут розмістилися цікаві документи про історію села Нехвороща у роки Другої Світової війни, її жителів, які відважно боронили свій край в тилу ворога та на фронтах, а також книги, що розповідають  про події того часу. Бібліотекар розповіла гостям багато цікавих фактів, які збереглися  в історії та представила  альбом, де вміщені рідкісні світлини.
Цікавою та змістовною була зустріч. Глядачі ще довго дякували за заходи, що проводить Клуб «Надвечіря». Особливо  усі вдячні художньому керівникові  Ніні Олексіївні Морщавко , завідуючій бібліотекою Світлані Іванівні Котовій та соціальному працівнику Нехворощанського Територіального центру Тетяні Анатоліївні Кириченко.









Немає коментарів:

Дописати коментар